Hotellet

Ringerike Hundesenter ble etablert i 2001 som et rent hundehotell med plass til 16 gjester.
Deler av senteret er nå bygget om og vi tilbyr i tillegg behandling innen Fysioterapi og Rehabilitering.

Motstrømsbasseng er installert og kan benyttes fritt av friske hunder.  

Ønsker du å bestille plass i hotellet finner du bookingskjema her. Du vil få svar innen kort tid.

Det er også mulighet for innkvartering av hunder som trenger intensiv behandling i kortere perioder.

 

 

010

 

DAGEN VÅR


Morgenstellet begynner kl. 08.00 og alle hundene blir luftet i løpegården – en og en eller flere sammen, om de trives med det. Rommene blir rengjort og frokosten servert. Kl. 14.00 er det igjen tid for lufting – enten i form av lek eller tur i skogen. Nå blir også kennelen grundig rengjort. Kl. 16.30 serveres middag og det er ro fram til kl. 20.00 når kveldsluftingen starter.

Hunder på 1 år eller yngre blir luftet 3 g pr.dg. Det gjelder også de gjestene som står utover 14 dgr.

IMG 6925

                       

STARTEN


En drøm blir virkelighet.

Alt som liten jente drømte jeg om å jobbe med hund på heltid. Min interresse for hund ble sådd da storebroren min en dag kom hjem med en flott schäfer hannhund som het Jim. Han gikk alltid løs og bar båndet sitt selv, noe som gjorde et uutslettelig inntrykk.

Som 6-7 åring gråt jeg meg til min første hund, og etter mye om og men så fikk jeg Roy – en sort/hvit blandingshund som stakk av så fort anledningen bød seg og som dessverre ble påkjørt og døde i altfor ung alder.

Men hundeinterressen avtok ikke med årene og det ble diverse hunder opp igjennom – både blandingshunder og schäfere (som sto mitt hjerte veldig nær).

Da jeg giftet meg og fikk barn, så bestemte jeg meg for å være uten hund mens ungene var små men i 1992 kom jeg over en annonse om et Grand Danois-kull i nabolaget og dermed begynte hjulet å trille.

Trym kom i hus – en staselig kar som etterhvert kom opp i ca 70 kg og en høyde som nesten overgikk min. Vi gikk på utstilling og vi trente lydighet, og Trym ble landets andre G.D. som gikk i de høyeste klassene innenfor lydighetssporten. Han ble også N Uch.

Samtidig fulgte mannen min Knut og jeg med på alt av småbruk som sto for salg, og i 1996 ble vår første drøm til virkelighet. Engen Øvre ble vårt og etter iherdig restaurering av huset bygget Knut ny driftsbygning som vi innredet til hundehotell. I 2001 kunne jeg endelig åpne dørene til det som idag er Ringerike Hundesenter.